Wersja 7.7 programu doboru produktów

• Firma Emerson Climate Technologies zaktualizowała swój program doboru produktów
  • Sprężarki Stream do rozwiązań z cyfrową regulacją wydajności i zmienną prędkością obrotową do R404A, R134a oraz R407F
  • Program w wersji 7.7 przeznaczony jest do zastosowań offline; wersja 8 obsługuje urządzenia mobilne

AACHEN, NIEMCY, 24 stycznia 2013 r. – Firma Emerson Climate Technologies zaktualizowała swój program doboru produktów i uzupełniła go o sprężarki półhermetyczne Copeland™ Stream. W przypadku modeli Stream w wersji 7.7 programu mogą być wyświetlane rzeczywiste wydajności oraz natężenia prądu przy różnych prędkościach dla modeli o zmiennej prędkości obrotowej. Zaktualizowane oprogramowanie może również zmieniać wartość procentową obciążenia modeli Stream Digital oraz zawiera dodatkowe dane sprężarek Stream do czynników R404A, R407F oraz R134a. Internetowa wersja 8 programu zawiera najważniejsze funkcje oprogramowania instalowanego, ale w nowym formacie przeznaczonym do przeglądarek. Opracowano również wersję na urządzenia mobilne. Obie wersje można pobrać w części „Zasoby” na stronie www.emersonclimate.eu.

Pobierz wersje PDF niniejszej informacji prasowej.

Emerson (NYSE: EMR), z siedziba w St. Louis, jest globalnym liderem dostarczajacym technologie i inzynierie lacznie dajac innowacyjne rozwiazania dla klientów poprzez grupy businessowe network power, process management, industrial automation, climate technologies i appliance and tools. Sprzedaz w roku finansowym 2012 wyniosla 24,4 miliarda US$. Wiecej informacji na stronie www.Emerson.com

Emerson Climate Technologies™, bedaca jednostka businessowa Emerson, jest wiodacym swiatowym dostawca rozwiazan z zakresu ogrzewnictwa, wentylacji, klimatyzacji i chlodnictwa dla zastosowan domowych, przemyslowych i handlowych. Grupa laczy najlepsza w klasie technologie ze sprawdzona inzynieria, oraz uslugami projektowymi, dystrybucyjnymi, szkoleniowymi i monitoringu aby dostarczac oczekiwanych zintegrowanych rozwiazan kontroli klimatu klientom na calym swiecie. Innowacyjne rozwiazania Emerson Climate Technologies™, obejmujace takie wiodace w branzy marki jak Copeland Scroll™ i Alco Controls, zapewniaja komfort cieplny, zabezpieczaja zywnosc i chronia srodowisko. Wiecej informacji na stronie www.emersonclimate.eu

Kontakt:

Achim Frommann