Układ kontroli poziomu oleju TraxOn

AACHEN, NIEMCY. 1 Listopada 2011 r. — Od dzisiaj firma Emerson Climate Technologies jest jedynym światowym dostawcą systemów kontroli poziomu oleju TraxOn, wykorzystywanych w przemyśle chłodniczym. Korzystając z powodzenia produktów TraxOil rozprowadzanych w Europie, Emerson Climate Technologies obecnie produkuje, wprowadza na rynek i rozwija w skali globalnej systemy TraxOil, OilWatch oraz nowy system kontroli poziomu oleju – TraxOn.

Linia produktów OM3/OM4 TraxOil to rynkowy standard wśród systemów kontroli poziomu oleju. Ich trwałość, precyzja czujników oraz specjalne układy sterujące sprężarkami to decydujące cechy sprawiające, że produkty marki TraxOn zapewniają wyjątkową niezawodność, która jest wymagana w systemach chłodzenia. Czołowi producenci sprężarek chłodniczych polecają produkty TraxOil.

Pobierz wersję PDF niniejszej informacji prasowej
Pobierz zdjęcie powiązane z niniejszą informacją prasową.

Emerson (NYSE: EMR), z siedzibą w St. Louis, jest globalnym liderem dostarczającym technologie i inżynierię łącznie dając innowacyjne rozwiązania dla klientów poprzez grupy businessowe network power, process management, industrial automation, climate technologies i appliance and tools. Sprzedaż w roku finansowym 2010 wyniosła 21 miliarda US$. Więcej informacji na stronie www.Emerson.com

Emerson Climate Technologies™, będącą jednostką businessową Emerson, jest wiodącym światowym dostawcą rozwiązań z zakresu ogrzewnictwa, wentylacji, klimatyzacji i chłodnictwa dla zastosowań domowych, przemysłowych i handlowych. Grupa łączy najlepszą w klasie technologię ze sprawdzoną inżynierią, oraz usługami projektowymi, dystrybucyjnymi, szkoleniowymi i monitoringu aby dostarczać oczekiwanych zintegrowanych rozwiązań kontroli klimatu klientom na całym świecie. Innowacyjne rozwiązania Emerson Climate Technologies™, obejmujące takie wiodące w branży marki jak Copeland Scroll™ i Alco Controls, zapewniają komfort cieplny, zabezpieczają żywność i chronią środowisko. Więcej informacji na stronie www.emersonclimate.eu

Kontakt:
Achim Frommann