Nowy wygląd i funkcjonalność europejskiej witryny internetowej firmy Emerson

AACHEN, NIEMCY, 30 marca 2012 r. Firma Emerson Climate Technologies uruchomiła dzisiaj polską wersję swojej oficjalnej, globalnej witryny internetowej. Tym samym klienci i instalatorzy mogą korzystać z ujednoliconej, wygodniejszej i profesjonalnej platformy sieciowej. Głównym powodem odświeżenia europejskiej witryny Emerson Climate Technologies było uzyskanie wyglądu i funkcjonalności zgodnych z globalną witryną firmy Emerson oraz wprowadzenie nowocześniejszego i łatwiejszego w obsłudze układu treści. Najważniejsze zmiany dotyczą stylu graficznego witryny oraz hierarchii treści. Różnorodne opcje nawigacji pozwalają na wybór wyselekcjonowanych i szczegółowych informacji na temat marek, produktów lub rozwiązań dostępnych na rynku, jak również na temat samej firmy. Dzięki witrynie można łatwo odszukać i pobrać dokumentację, wytyczne oraz najnowszą wersję programu doboru, uzyskując wyczerpujący i aktualny opis produktów firmy Emerson do chłodnictwa, klimatyzacji i ogrzewnictwa. Poza tym nowa witryna zawiera osobny dział dla tematów związanych z mediami i PR. „Dzięki nowej witrynie nasi klienci uzyskają dokładne i aktualne informacje o naszej firmie, produktach i usługach, podane w szybszy i bardziej uporządkowany sposób, niż miało to miejsce do tej pory” – wyjaśnia Guido Wiertz, wiceprezes ds. marketingu w Emerson Climate Technologies Europe. „Jej uruchomienie to tylko początek dalszego rozwoju istniejących narzędzi i uzupełniania ich o najnowsze aplikacje sieciowe. Naszym celem jest ułatwienie i usprawnienie życia oraz komunikacji naszych klientów”.

Pobierz wersję PDF niniejszej informacji prasowej
Pobierz zdjęcie powiązane z niniejszą informacją prasową.

Emerson (NYSE: EMR), z siedzibą w St. Louis, jest globalnym liderem dostarczającym technologie i inżynierię łącznie dając innowacyjne rozwiązania dla klientów poprzez grupy businessowe network power, process management, industrial automation, climate technologies i appliance and tools. Sprzedaż w roku finansowym 2011 wyniosła 24,2 miliarda US$. Więcej informacji na stronie www.Emerson.com

Emerson Climate Technologies™, będącą jednostką businessową Emerson, jest wiodącym światowym dostawcą rozwiązań z zakresu ogrzewnictwa, wentylacji, klimatyzacji i chłodnictwa dla zastosowań domowych, przemysłowych i handlowych. Grupa łączy najlepszą w klasie technologię ze sprawdzoną inżynierią, oraz usługami projektowymi, dystrybucyjnymi, szkoleniowymi i monitoringu aby dostarczać oczekiwanych zintegrowanych rozwiązań kontroli klimatu klientom na całym świecie. Innowacyjne rozwiązania Emerson Climate Technologies™, obejmujące takie wiodące w branży marki jak Copeland Scroll™ i Alco Controls, zapewniają komfort cieplny, zabezpieczają żywność i chronią środowisko. Więcej informacji na stronie www.emersonclimate.eu

Kontakt:
Achim Frommann