Odwiedź firmę Emerson na targach Mostra Convegno 2018

AKWIZGRAN (AACHEN), NIEMCY, 27 lutego 2018 r. – od 13 do 16 marca, Emerson (NYSE: EMR) zaprezentuje swoje najnowsze innowacje na targach Mostra Convegno w Mediolanie. Zaangażowani w dążenie do postępu poprzez doskonałość biznesową i zarządzanie środowiskiem, inteligentne rozwiązania firmy Emerson, integrujące takie marki jak Copeland ™, Alco Controls ™ i Dixell ™, zwiększają wydajność i niezawodność producentów urządzeń, skracając czas wprowadzania produktów na rynek i poprawiając wydajność biznesową.

Rozwiązania przyszłościowe zapewniające większy komfort
Podczas wystawy Emerson zaprezentuje ekskluzywną gamę inteligentnych rozwiązań dla komfortowych i chłodniczych aplikacji, które łatwo łączą swoją unikalną wiedzę w zakresie technologii kompresji i sterowania, jednocześnie odpowiadając wymogom prawnym, takim jak rozporządzenie dotyczące gazów fluorowanych i dyrektywa w sprawie ekoprojektu.

Oferta firmy Emerson w zakresie komfortu i zastosowań chłodniczych, wykorzystująca naturalne czynniki chłodnicze, takie jak R290 i R744 oraz alternatywne czynniki chłodnicze o mniejszym wpływie na środowisko, daje klientom możliwość wyboru opcji czynnika chłodniczego najlepiej odpowiadającego ich potrzebom, a jednocześnie zgodnego z rozporządzeniem dotyczącym gazów fluorowanych. Jednocześnie, aby osiągnąć wysokie standardy wydajności wymagane przez dyrektywę w sprawie ekoprojektu, firma Emerson zaspokaja potrzeby swoich klientów, oferując całą gamę rozwiązań w zakresie technologii modulacji do zastosowań grzewczych i chłodniczych. Ponadto inteligentna elektronika przeznaczona dla inteligentnego i niezawodnego zarządzania zakładem pomaga systemom działać wydajnie i generować istotne oszczędności energii, przy jednoczesnym zmniejszeniu kosztów inwestycyjnych.

W komercyjnych zastosowaniach w zakresie komfortu, firma Emerson koncentruje się na nowej, zoptymalizowanej serii sprężarek Copeland Scroll™ o zmiennej prędkości z certyfikowanymi sterownikami silnika. Zastosowanie najnowszych rozwiązań w zakresie zmiennej prędkości obrotowej w celu zwiększenia wydajności chłodzenia i ogrzewania sprawia, że producenci systemów i właściciele budynków mogą uzyskać doskonałe parametry podczas projektowania odwracalnych agregatów chłodniczych, pomp ciepła, precyzyjnych systemów chłodniczych lub klimatyzacyjnych, central wentylacyjnych i urządzeń dachowych. Nowa generacja sprężarek jest przystosowana do czynnika chłodniczego R32, o niższym potencjale oddziaływania na warstwę ozonową, który oferuje producentom korzyści wynikające ze zgodności, przy zachowaniu tych samych wyjątkowych osiągów, bez dodatkowych kosztów.

W zakresie komfortu mieszkaniowego, firma Emerson zaprezentuje nową gamę sprężarek spiralnych przeznaczonych do czynników chłodniczych bazujących na zarówno na mieszankach HFO, jak i na propanie. Linia sprężarek Copeland Scroll ™ o stałej i zmiennej prędkości, przeznaczonych do agregatów chłodniczych i pomp ciepła, po raz kolejny potwierdza wysokie i niezawodne standardy firmy Emerson. Wyposażone w inteligentną elektronikę, zintegrowane rozwiązania Emerson w zakresie komfortu gwarantują doskonałą wydajność.

Ponadto firma Emerson zaprezentuje ofertę urządzeń chłodniczych dla odbiorców komercyjnych, przedstawiając innowacyjne koncepcje dla wszystkich formatów sklepów zapewniających bezpieczeństwo żywności i wydajność operacyjną.

Emerson Commercial & Residential Solutions w skrócie
Mając na celu poprawę jakości życia ludzi na całym świecie, poprzez utrzymywanie świeżości żywności w całym łańcuchu chłodniczym, przynosząc komfort i wygodę mieszkaniom oraz umożliwiając budowę budynków o wysokich parametrach, firma Emerson Commercial & Residential Solutions prezentuje bardzo precyzyjne portfolio zorganizowane wokół rozwiązania centrycznego modelu biznesowego, aby przyspieszyć wzrost i tworzenie wartości, które jak najlepiej będą służyć klientom.

Dowiedz się więcej o naszych rozwiązaniach w dniach od 13 do 16 marca na targach Mostra Convegno w Mediolanie, odwiedzając stoisko firmy Emerson, R29 / S30, hala 24. Przyjdź i doświadcz z nami wyższego poziomu komfortu.

Stoisko Emerson na targach Mostra Convegno 2018

Pobierz wersje PDF​ tego artykulu.
Pobierz zdjecie​​ powiazane z niniejsza informacja prasowa.

Emerson (NYSE: EMR), z siedzibą w St. Louis, stan Missouri (Stany Zjednoczone), to światowy lider w dziedzinie technologii i inżynierii, który zapewnia innowacyjne rozwiązania klientom w zastosowaniach przemysłowych, komercyjnych i domowych. Nasza jednostka biznesowa Emerson Automation Solutions pomaga maksymalizować produkcję potokową, hybrydową i jednostkową oraz chronić personel i środowisko przy jednoczesnej optymalizacji kosztów energii i działalności. Nasza jednostka biznesowa Emerson Commercial and Residential Solutions pomaga w zapewnieniu komfortu i ochrony zdrowia ludzkiego, zabezpieczaniu jakości i bezpieczeństwa żywności, zagwarantowaniu wysokiej efektywności energetycznej oraz tworzeniu zrównoważonej infrastruktury. Więcej informacji można znaleźć na stronie www.Emerson.com

Communication Director
Emerson Commercial & Residential Solutions